Over ons

Experts in werkvermogen

ADEA geeft onafhankelijk deskundig advies en is landelijk actief met een team van meer dan 15 betrokken en gecertificeerde arbeidsdeskundigen die bekend zijn met de regionale arbeidsmarkt.

Meer dan 15 jaar ervaring

ADEA is een nieuwe naam, maar het team van arbeidsdeskundigen heeft al jarenlange ervaring. Dit komt doordat het team eerst onderdeel was van A-rea. Dit bedrijf heeft focus aangebracht in de dienstverlening. Sinds april 2020 heet de arbeidsdeskundige expertise ADEA. Deze naam staat voor: Arbeids Deskundige Expertise en Advies. De expertise is een label geworden van Amplooi. Onder de naam ADEA zetten de arbeidsdeskundige hun onafhankelijke, hoogwaardige dienstverlening voort.

Versneld naar werk

ADEA werkt als onafhankelijk label onder de vlag van Amplooi. Amplooi begeleidt werknemers op het gebied van re-integratie, outplacement en loopbaancoaching. ADEA is de expert in werkvermogen en voert onafhankelijke arbeidsdeskundige onderzoeken uit. De werkterreinen van ADEA en Amplooi liggen in elkaars verlengde. Door nadrukkelijk de samenwerking te zoeken, verstevigen we de verbinding tussen de twee schakels in het verzuimproces. Dit komt ten goede aan de dienstverlening. Alleen al omdat de combinatie van de kennis, kunde en ervaring op het gebied van werkvermogen en baankansen in de regionale markt een snellere re-integratie in de hand werkt. Dat is prettig voor zowel de werknemer als de werkgever.

Lees hier (https://www.amplooi.nl/) meer over Amplooi.

Onafhankelijk en deskundig

Alle arbeidsdeskundigen van ADEA staan in het register van Stichting Register Arbeidsdeskundigen (SRA). Hiermee verbinden zij zich aan deze gedragscodes. Dit waarborgt een onafhankelijke positie ten opzichte van werkgever en medewerker. ADEA is niet verbonden aan een arbodienst en geeft objectief en onafhankelijk advies. Dat doen we niet alleen voor werkgevers en werknemers, maar ook voor gemeenten, intermediairs, verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen.

Landelijk actief, regionaal specialist

De arbeidsdeskundigen van ADEA werken landelijk en kennen de arbeidsmarkt goed. Door de samenwerking met de arbeidsmakelaars van Amplooi kunnen de arbeidsdeskundigen de verbinding maken met de lokale arbeidsmarkt. Dit zorgt voor actuele kennis van mogelijke baankansen en vacatures.

Wij begrijpen dat bij een re-integratie het snel zetten van de juiste stappen erg belangrijk is. Daarom ontvangt u binnen 24 uur na uw aanvraag een offerte. Binnen 3 weken is het arbeidsdeskundig onderzoek uitgevoerd en beschikt u over een heldere rapportage.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vraag een offerte aan

Offerte aanvragen

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.