Jobcarving

Bij ADEA Arbeidsdeskundige Dienstverlening en Advies begrijpen we dat elke werknemer unieke talenten en vaardigheden heeft. Jobcarving is een innovatieve benadering van arbeidsorganisatie die gericht is op het creëren van op maat gemaakte functies die aansluiten bij de mogelijkheden en capaciteiten van werknemers. Met de hulp van een arbeidsdeskundige kunnen werkgevers het behoud van gewaardeerde medewerkers mogelijk maken.

Jobcarving biedt talloze voordelen voor zowel werkgevers als werknemers. Door bestaande functies op te splitsen en taken te herverdelen, kunnen werkgevers de werkbelasting beter afstemmen op de capaciteiten, vaardigheden en interesses van hun medewerkers. Dit leidt tot een betere taakuitvoering, duurzame inzetbaarheid, en een grotere tevredenheid op de werkvloer.

Onze arbeidsdeskundigen zijn experts in het identificeren van mogelijkheden voor jobcarving. We starten met een grondige analyse van de huidige functies en taken binnen uw organisatie en identificeren vervolgens welke taken kunnen worden herschikt of aangepast om beter aan te sluiten.

Offerte aanvragen

  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.